A+ R A-

Jacqueline den Dekker

Vanaf jongs af aan gedreven door haar passies voor muziek en dans, kwam zij op 15- jarige leeftijd bij Karin den Os op ballet. Na haar pedagogische studie werd zij gevraagd de kleuterdanslessen te verzorgen. Dat is zij altijd met veel enthousiasme blijven doen naast haar werk als pedagogisch medewerker met peuters en kleuters. Zij volgde vele cursussen en bijscholingen op het gebied van peuter- en kleuterdans.  Zij ontwikkelde een eigen stijl, waarin zowel voorbereidend klassieke ballet als creatieve dans op een speelse en fantasievolle manier aangeboden wordt. Buiten de Balletstudio is zij een veel gevraagd docente kinderballet voor groep 1&2 Verlengde-schooldag. Daar zet zij zich in met o.a. "Dans als middel" ten behoeve van de taal/rekenontwikkeling.

In 2012 is zij gestart met het geven van ouder-kind lessen op het gebied van muziek en danseducatie.

Jacqueline is gediplomeerd Muziek op Schootdocente. (post-hbo) Deze activiteiten doet zij onder de naam van "PasDeDeuntjes" : samen dansen, samen zingen, samen muziek maken voor ouder en kind ( onder de vier).  Op een aantal Peuterspeelzalen en Kinderdagverblijven in Rijswijk en Wateringen is zij de vaste dans-en-muziekdocente.

Voor informatie Muziek op Schoot: www.pasdedeuntjes.nl  of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0
0
0
s2sdefault

Onze docenten

Karin den Os

Klassiek intermediate klassiek advanced

Marijke de Roo

Streetdance - klassiek modern

Jacqueline den Dekker

Muziek op Schoot peuterdans - ADV klassiek

Roxanne Binda

Streetdance - kidsdance Zumba

Carine Nabuurs

Pilates

Rosanna Straver

Modern Jazz