A+ R A-

Marijke de Roo

Hallo, graag wil ik me even voorstellen:

Ik ben Marijke de Roo en ben begonnen met dansen in de balletstudio van mijn moeder toen ik 4 jaar oud was. Dans is mij met de paplepel ingegoten!

Na het behalen van mijn Havo diploma heb ik de hbo-opleiding Docent Dans aan Codarts Rotterdam gevolgd. Na de dansacademie verbond ik me aan verschillende balletscholen in Den Haag en omgeving. Ik heb gewerkt voor het Albeda Danscollege Rotterdam als examinator Docent dans en 10 jaar lang deel genomen aan verschillende danswedstrijden waaronder verschillende NK’s met mijn eigen wedstrijdteams. Ook heb ik choreografieën gemaakt voor o.a. The International School of The Hague, Johan Cruyff Foundation, Rijswijks Jeugdtheater, Vak in Delft en Olympic Moves Streetdance.

Naast het les geven en maken van choreografieën heb ik 5 jaar lang uitvoerend gedanst bij Danceproject in verschillende educatieve dansvoorstellingen en projecten door heel Nederland. Ook volg ik nog jaarlijks bijscholingen in binnen en buitenland om ‘up to date’ te blijven in de dansstijlen waarin ik les geef o.a. in Parijs, New York en Londen.

Ik geef les in de dansstijlen Klassiek Ballet, Moderne Dans en Streetdance in bijna alle leeftijdscategorieën.

Dansen en les geven zijn voor mij meer dan een grote passie, het is een levensstijl en net zo natuurlijk als ademen, het geeft zuurstof, energie en happiness!!

0
0
0
s2sdefault

Onze docenten

Karin den Os

Klassiek intermediate klassiek advanced

Marijke de Roo

Streetdance - klassiek modern

Jacqueline den Dekker

Muziek op Schoot peuterdans - ADV klassiek

Roxanne Binda

Streetdance - kidsdance Zumba

Carine Nabuurs

Pilates

Rosanna Straver

Modern Jazz